A&Z Technologies

 Focus on Your Business

Language: 

 ro

 en 

 | 

Home 

 | 

Login 

 | 

Feedback 

 

Servicii | Solutii | Produse | Parteneri | Contact | Despre | De ce AZT?Infrastructura retelei de comunicatie din cadrul firmei tale are o importanta majora si in continua crestere in ceea ce priveste nivelul de performanta de care firma ta are nevoie pentru a face fata provocarilor si oportunitatilor de afaceri de pe piata.

Iti oferim servicii de proiectare, implementare, optimizare si managementul infrastrustructurii retelei de comunicatie, indiferent de complexitatea si dimensiunea organizatiei tale. Suntem alaturi de tine in efortul tau de a atinge viabilitate in afaceri si de a te mentine la un nivel competitiv pe piata.

Serviciile oferite cuprind :

Proiectare retele de calculatoare - Retea date si voce Iti proiectam reteaua de calculatoare in functie de dimensiunea afacerii tale si nevoile de comunicare. Echipamentele de comunicatie, tehnologiile folosite, topologia vor fi alese pentru a asigura un randament optim, tinand cont si de posibilitatea unei extinderi ulterioare a retelei Apeland la noi beneficiezi de solutii fiabile si testate.

Cablare structurata Iti furnizam la cheie cablarea structurata a retelei tale de comunicatie conform standardului EIA/TIA 568 (Standard de cablare structurata pentru cladiri comerciale), standard care asigura maximizarea performantei retelei, intretinere, administrare si posibilitate de extindere cu eforturi/costuri minime Realizam o cablare a retelei de date/voce bazata pe solutii testate si fiabile.

Instalare, configurare si administrare de retele Iti instalam si configuram echipamentele hardware si programele software din reteaua ta de comunicatie pentru a beneficia de un randament maxim Iti propunem si implementam politici de securitate si de acces pentru sistemul tau informatic care iti va asigura protectia si integritatea datelor orgnizatiei tale Definim solutii de backup si disaster recovery in functie de necesitatile tale asigurand in acest fel siguranta informatiilor importante pentru organizatia ta.

Instalare, configurare si administrare servere si routere Iti asiguram instalarea sistemelor de tip server (Windows NT/2000/2003, Linux) conform necesitatilor organizatiei tale Iti instalam si configuram (pe baza de licenta) serviciile si programele necesare organizatiei tale pentru interactiunea cu clientii si utilizatorii interni Asiguram functionarea continua a echipamentelor de tip server/router prin monitorizarea permanenta a parametrilor de functionare si optimizarea acestora, prin implementarea de politici de securitate eficiente Asiguram suport tehnic online/email/telefonic/la sediul tau in functie de complexitatea problemei.

Pentru mai multe detalii, scrie-ne la: contact [at] azt [dot] ro

← Inapoi

trimite comentariile tale la: webmaster [at] azt [dot] ro

|

|

|

If you think experts are expensive, wait until you see what amateurs cost you!

designed by A&Z Technologies

EDI XML Servicii EDI XML Solutii EDI XML Produse EDI XML Parteneri EDI XML Contact EDI XML Despre EDI XML De ce AZT